Places
built on relationships

Operating out of two separate buildings, Bethany Christian Services of Holland was in need of a larger space that could accommodate all of its employees.  This interior renovation features a floor plan that successfully houses all employees under one roof. Designed to reflect the Bethany brand, the new space provides a modern atmosphere that is enhanced by bold colors, natural light, high exposed ceilings, and acoustical ceiling clouds. The new office layout promotes collaboration with open workstations and a variety of common areas including an employee café, touch-down workstations, and conference rooms that are equipped with screen-sharing technology.

Bethany Christian Services of Holland

Location Holland, MI
Size 17,165 square feet
Status Completed 2017
Share This